Hodnocení obchodu

5,0 93 hodnocení
Přidat hodnocení
5
92x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.7.2021
+ Rychlost dodání
+ Dárky zdarma ke každé objednávce
+ Vlastnoručně psané poděkování za zakoupené zboží
+ Možnost platit M-platbou přes kredit v telefonu
- žádná

I Avatar autora Ivana | 24.7.2021
Rychle doručení. Zajisté příjemný kolektiv. Capucino výborné. Všem přeji pěkné léto
A Avatar autora Adéla J. | 22.7.2021
Moc me potěšil rukou napsaný vzkaz a jako dárek capucinko. Jste super!!!!!!! Děkuji a zdravím. A doporučuji.!
H Avatar autora Hana | 18.7.2021
Jsem spokojená, káva je výborná. Mile mě překvapil ručně psaný vzkaz a dárečky. Určitě budu nadále objednávat. Zdravím tým 101 Caffé Hana
K Avatar autora KAtka | 26.6.2021
Velmi spokojena, skvělá káva. Ručně psaný vzkaz a darečky potěšily. Vřele doporučuji všem.
Avatar autora | 19.6.2021
+ skvelý obchod, rychle doruceni a vzdy k tomu prekvapení...vřele doporučuji

T Avatar autora Tomas | 14.6.2021
Super pristup a rychlost :-) A dobra kava.
Avatar autora | 8.6.2021
+ rychlé dodání

Avatar autora | 1.6.2021
+ Vše doručeno dle objednání
+ Příjemné překvapení, ktere moc potěšilo
- Nic

Obchod doporucuji a urcite to nebyla posledni objednavka.
EL Avatar autora Eliška Lenková | 30.5.2021
Skvělý přístup, a káva výborná ????
Avatar autora | 30.5.2021
Pozorný přístup ke kupujícím. Jsem mile překvapen.
J Avatar autora Jan B | 27.5.2021
Spokojnost, doslo aj za Moravu!
B Avatar autora Beata | 11.5.2021
Super, super, moc dobrý. Jsem spokojena. Nejen s kávou ale i s čaji. Budu nadále s nimi.
Avatar autora Zdeňka Švecová | 10.5.2021
Vše perfektní, jak dodání, tak chuť kávy. Dostala jsem i dva dárečky a rukou psaný vzkaz. Tento obchod miluji a budu objednávat znova a znova.
J Avatar autora Jitka | 9.5.2021
Super. I milé psaní přišlo s kávou.???? Vše super.
M Avatar autora Martina | 4.5.2021
Velice rychlé dodání i o víkendu v den objednávky. Zajímavě příchutě a pro mne hlavně velký výběr káv s příchutí, ale bez laktózy. Malý dárek a ručně psaný osobní vzkaz určitě potěšil.
S Avatar autora Svagy | 4.5.2021
Velký výběr, potěšil malý dáreček a ručně psané poděkovaní :-) ale myslel jsem původně že kupuji kafe s příchutí, ale převážně to byla čokoláda a na mě docela hodně sladká a jak zmiňuje "Monika" nejlepší i za mě je irish cream mňm :-)
M Avatar autora Monika | 29.4.2021
Spokojenost. Velmi dobrá kávička i čokoláda. Nejvíc mi chutnala irish cream. Bohužel je vyprodaná. Malý dáreček potěšil a i ručně psaný dopis.
Avatar autora | 26.4.2021
+ velky vyber
- Nikde jsem nenasel objem napoje

Byl problem s prevodem penez, ze strany banky nejspise... ale obchod mi sam doporucil zmenu placeni na platbu pri prevzeti dobirkou a to jsem ani nic nedoplacel, tak ze maximalni spokojenost z me strany :-) + darek k objednavce :-)
Avatar autora (Administrátor) 22.1.2022
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jsme vše nakonec vyřešili k Vaší spokojenosti :) Co se objemů nápojů týče, budeme doplňovat tento údaj na e-shop ke každému nápoji a chystáme také článek na toto téma, děkujeme Vám za zpětnou vazbu! Mějte se krásně, za 101CAFFE' Jana.
JS Avatar autora Jana Svobodová | 25.4.2021
Skvělý obchod, vždy s osobním vzkazem a malým dárečkem :) Dodání opravdu rychlé, nakupuji opakovaně :) Zdravím tým 101caffe!
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme mockrát a také srdečně zdravíme! :) Mějte se krásně!

Stránka 2 z 5 , položek celkem: 93

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné