Hodnocení obchodu

5,0 68 hodnocení
Přidat hodnocení
5
68x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Ivana | 24.7.2021
Rychle doručení. Zajisté příjemný kolektiv. Capucino výborné. Všem přeji pěkné léto
A Avatar autora Adéla J. | 22.7.2021
Moc me potěšil rukou napsaný vzkaz a jako dárek capucinko. Jste super!!!!!!! Děkuji a zdravím. A doporučuji.!
H Avatar autora Hana | 18.7.2021
Jsem spokojená, káva je výborná. Mile mě překvapil ručně psaný vzkaz a dárečky. Určitě budu nadále objednávat. Zdravím tým 101 Caffé Hana
K Avatar autora KAtka | 26.6.2021
Velmi spokojena, skvělá káva. Ručně psaný vzkaz a darečky potěšily. Vřele doporučuji všem.
T Avatar autora Tomas | 14.6.2021
Super pristup a rychlost :-) A dobra kava.
EL Avatar autora Eliška Lenková | 30.5.2021
Skvělý přístup, a káva výborná ????
J Avatar autora Jan B | 27.5.2021
Spokojnost, doslo aj za Moravu!
B Avatar autora Beata | 11.5.2021
Super, super, moc dobrý. Jsem spokojena. Nejen s kávou ale i s čaji. Budu nadále s nimi.
Avatar autora Zdeňka Švecová | 10.5.2021
Vše perfektní, jak dodání, tak chuť kávy. Dostala jsem i dva dárečky a rukou psaný vzkaz. Tento obchod miluji a budu objednávat znova a znova.
J Avatar autora Jitka | 9.5.2021
Super. I milé psaní přišlo s kávou.???? Vše super.
M Avatar autora Martina | 4.5.2021
Velice rychlé dodání i o víkendu v den objednávky. Zajímavě příchutě a pro mne hlavně velký výběr káv s příchutí, ale bez laktózy. Malý dárek a ručně psaný osobní vzkaz určitě potěšil.
S Avatar autora Svagy | 4.5.2021
Velký výběr, potěšil malý dáreček a ručně psané poděkovaní :-) ale myslel jsem původně že kupuji kafe s příchutí, ale převážně to byla čokoláda a na mě docela hodně sladká a jak zmiňuje "Monika" nejlepší i za mě je irish cream mňm :-)
M Avatar autora Monika | 29.4.2021
Spokojenost. Velmi dobrá kávička i čokoláda. Nejvíc mi chutnala irish cream. Bohužel je vyprodaná. Malý dáreček potěšil a i ručně psaný dopis.
Avatar autora | 26.4.2021
+ velky vyber
- Nikde jsem nenasel objem napoje

Byl problem s prevodem penez, ze strany banky nejspise... ale obchod mi sam doporucil zmenu placeni na platbu pri prevzeti dobirkou a to jsem ani nic nedoplacel, tak ze maximalni spokojenost z me strany :-) + darek k objednavce :-)
Avatar autora (Administrátor) 28.7.2021
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jsme vše nakonec vyřešili k Vaší spokojenosti :) Co se objemů nápojů týče, budeme doplňovat tento údaj na e-shop ke každému nápoji a chystáme také článek na toto téma, děkujeme Vám za zpětnou vazbu! Mějte se krásně, za 101CAFFE' Jana.
JS Avatar autora Jana Svobodová | 25.4.2021
Skvělý obchod, vždy s osobním vzkazem a malým dárečkem :) Dodání opravdu rychlé, nakupuji opakovaně :) Zdravím tým 101caffe!
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme mockrát a také srdečně zdravíme! :) Mějte se krásně!
P Avatar autora Petra a Lukáš | 22.4.2021
Skvělý obchod, výborná káva. Děkujeme a zdravíme tým 101 caffé!
E Avatar autora Eva 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme moc a srdečně zdravíme! Budeme se těšit na další shledání!
Avatar autora | 22.4.2021
+ Spokojenost, rychlé vyřízení objednávky,vstřícnost, Kávy moc dobré, hlavně čokoláda a irský krém a amaretto

Avatar autora (Administrátor) 28.7.2021
Děkujeme mockrát za recenzi a jsme rádi, že nápoje chutnají! Krásný den, za 101CAFFE' Eva.
R Avatar autora Radka K | 20.4.2021
Díky neobvyklým příchutím si získáte každou návštěvu i domácí. Ručně psaný dopis s mým oslovením a jiná kapsle zdarma od firmy mě velmi velmi potěšily. Dodání přes Zásilkovnu bylo levné a rychlé.
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Máme velkou radost a přejeme mnoho spokojených návštěv :) Děkujeme!
TL Avatar autora Tomáš Ligus | 17.4.2021
Velmi spokojen
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
To nás moc těší, děkujeme!
P Avatar autora Pavel | 17.4.2021
Opakovaný nákup, doručenie až domov v den objednavky, doporučujem!
E Avatar autora Eva 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme a těšíme se na další nákup :)

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 68

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.