Hodnocení obchodu

5,0 61 hodnocení
Přidat hodnocení
5
61x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Beata | 11.5.2021
Super, super, moc dobrý. Jsem spokojena. Nejen s kávou ale i s čaji. Budu nadále s nimi.
Avatar autora Zdeňka Švecová | 10.5.2021
Vše perfektní, jak dodání, tak chuť kávy. Dostala jsem i dva dárečky a rukou psaný vzkaz. Tento obchod miluji a budu objednávat znova a znova.
J Avatar autora Jitka | 9.5.2021
Super. I milé psaní přišlo s kávou.???? Vše super.
M Avatar autora Martina | 4.5.2021
Velice rychlé dodání i o víkendu v den objednávky. Zajímavě příchutě a pro mne hlavně velký výběr káv s příchutí, ale bez laktózy. Malý dárek a ručně psaný osobní vzkaz určitě potěšil.
S Avatar autora Svagy | 4.5.2021
Velký výběr, potěšil malý dáreček a ručně psané poděkovaní :-) ale myslel jsem původně že kupuji kafe s příchutí, ale převážně to byla čokoláda a na mě docela hodně sladká a jak zmiňuje "Monika" nejlepší i za mě je irish cream mňm :-)
M Avatar autora Monika | 29.4.2021
Spokojenost. Velmi dobrá kávička i čokoláda. Nejvíc mi chutnala irish cream. Bohužel je vyprodaná. Malý dáreček potěšil a i ručně psaný dopis.
Avatar autora | 26.4.2021
+ velky vyber
- Nikde jsem nenasel objem napoje

Byl problem s prevodem penez, ze strany banky nejspise... ale obchod mi sam doporucil zmenu placeni na platbu pri prevzeti dobirkou a to jsem ani nic nedoplacel, tak ze maximalni spokojenost z me strany :-) + darek k objednavce :-)
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jsme vše nakonec vyřešili k Vaší spokojenosti :) Co se objemů nápojů týče, budeme doplňovat tento údaj na e-shop ke každému nápoji a chystáme také článek na toto téma, děkujeme Vám za zpětnou vazbu! Mějte se krásně, za 101CAFFE' Jana.
JS Avatar autora Jana Svobodová | 25.4.2021
Skvělý obchod, vždy s osobním vzkazem a malým dárečkem :) Dodání opravdu rychlé, nakupuji opakovaně :) Zdravím tým 101caffe!
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme mockrát a také srdečně zdravíme! :) Mějte se krásně!
P Avatar autora Petra a Lukáš | 22.4.2021
Skvělý obchod, výborná káva. Děkujeme a zdravíme tým 101 caffé!
E Avatar autora Eva 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme moc a srdečně zdravíme! Budeme se těšit na další shledání!
Avatar autora | 22.4.2021
+ Spokojenost, rychlé vyřízení objednávky,vstřícnost, Kávy moc dobré, hlavně čokoláda a irský krém a amaretto

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Děkujeme mockrát za recenzi a jsme rádi, že nápoje chutnají! Krásný den, za 101CAFFE' Eva.
R Avatar autora Radka K | 20.4.2021
Díky neobvyklým příchutím si získáte každou návštěvu i domácí. Ručně psaný dopis s mým oslovením a jiná kapsle zdarma od firmy mě velmi velmi potěšily. Dodání přes Zásilkovnu bylo levné a rychlé.
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Máme velkou radost a přejeme mnoho spokojených návštěv :) Děkujeme!
TL Avatar autora Tomáš Ligus | 17.4.2021
Velmi spokojen
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
To nás moc těší, děkujeme!
P Avatar autora Pavel | 17.4.2021
Opakovaný nákup, doručenie až domov v den objednavky, doporučujem!
E Avatar autora Eva 101CAFFE' (Administrátor) 29.4.2021
Děkujeme a těšíme se na další nákup :)
Avatar autora | 8.4.2021
Super. Ten samý den co jsem kávu objednal, jsem ji měl doma. Velmi zajímavé druhy.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Děkujeme za recenzi, v rámci Prahy a okresu Praha-východ a Praha-západ stále doručujeme dle domluvy v den objednání. Mějte se krásně, za 101CAFFE' Eva.
M Avatar autora Michal | 6.4.2021
Výborná komunikace, rychlé dodání s průvodním milým dopisem. Spokojenost
E Avatar autora Eva 101CAFFE' (Administrátor) 6.4.2021
Děkujeme, máme velkou radost!
Avatar autora | 6.4.2021
+ Velice rychlé jednání. Jeden den objednávka, druhý den doručené zboží.

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Děkujeme za recenzi, snažíme se objednávky odesílat v pracovní den, popřípadě následující pracovní den po objednání, pro Prahu a okresy Praha-západ a Praha-východ doručujeme v den objednání. S přáním všeho dobrého, za 101CAFFE' Jana.
Avatar autora | 4.4.2021
+ Zboží mi bylo dodáno v dden objednání .
+ krásné zabalení pozornost a az k domu
- nic

určité si zase objednam.
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Mockrát děkujeme za recenzi, rádi děláme radost! V rámci Prahy a okresů Praha-východ a Praha-západ stále doručujeme bez poplatku a v den objednání. Budeme se těšit na případné další setkání. S poděkováním, za 101CAFFE' Jana.
R Avatar autora Radek | 2.4.2021
Výborný obchod, komunikace, výběr, vzorek kávy jako bonus.
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 6.4.2021
Děkujeme za pochvalu, vážíme si toho!
P Avatar autora Petra a Miroslav | 2.4.2021
V dnešní době velmi milé překvapení! Dodáno do 18 hodin od objednání velmi milou paní, dodatečně v zásilce objeven osobní ručně psaný dopis a malá sladkost ke kávě. Byl to první nákup, ale rozhodně ne poslední, ten výběr je veliký a než to všechno ozkoušíme... Děkujeme moc.
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 6.4.2021
Mockrát děkujeme za milá slova a milé setkání! Budeme mít velkou radost, když k nám na 101CAFFE' zase zavítáte. Ještě jednou děkujeme. moc si vážíme Vašich slov.
Avatar autora | 31.3.2021
+ Velmi potěšil i ručně psaný vtkaz, který s objednávkou dorazil
+ Výborná chuť kávy

Avatar autora (Administrátor) 16.5.2021
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jsme Vás potěšili! Srdečně, za 101CAFFE' Jana.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 61

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.