Hodnocení obchodu

5,0 90 hodnocení
Přidat hodnocení
5
89x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Stanislav | 24.11.2021
Zrnkova kava, co jsem objednal byla 10 mesicu od vyprazeni, takze vubec nebyla dobra. Tu samou kavu jsem si koupil ve stejnem obchodu primo v Italii a byla vyborna. Priste budu nakupovat jinde.
Z Avatar autora Zuzana | 6.11.2021
Dodání bylo příjemné rychlé, ale mnohem podstatnější je, že prodávají výbornou italskou značku ochucených kávových kapslí, které jsem si předtím mohla objednat leda přímo z Itálie.
Avatar autora | 28.10.2021
Avatar autora | 27.10.2021
LM Avatar autora Lucie Mastejova | 18.10.2021
Nejlepší co jsem kdy pila....Jen doporucuji...
Avatar autora | 4.10.2021
Avatar autora | 29.9.2021
HS Avatar autora Hana Sukova | 20.9.2021
Skvělé služby. ????
K Avatar autora Kamila | 19.9.2021
+ rychlost + dárek k nákupu + ručně napsaný milý vzkaz sojove capucino je moc dobré, určitě budu zase objednávat
Avatar autora | 7.9.2021
+ Obrovská rychlost vyřízení a dodání objednávky, dárek navíc a ještě k tomu vlastnoruční poděkování

PN Avatar autora Petr Nikl | 6.9.2021
Moc děkujeme za skvělou kávu. Objednávka byla velmi rychle doručena, se slevou a bonusem k tomu. Káva je stejná jako z obchodu v Itálii, doporučuji všem a jak dojde, zase u vás objednáme.
TB Avatar autora Tomasz Berendt | 6.9.2021
Jsem moc spokojeny. Doporucuji. Uz se tesim na dalsi nakupy :)
Avatar autora | 2.9.2021
+ Rychlost
+ Komunikace
+ Dáreček k nákupu ☺️
+ Milý vzkaz

Objednáno ve čtvrtek, v pátek doma. Super rychlost. Kapsle do Dolce Gusta mají skvělou chuť. Určitě objednám znovu ☺️
Avatar autora | 23.8.2021
Jsem moc spokojená. Velmi rychlá dodávka a kvalitní produkty. Také velmi oceňuji osobní přístup. Objednávala jsem už opakovaně a budu i následovně. Všem doporučuji.
Avatar autora | 16.8.2021
Skvělá komunikace, vstřícné jednání
PN Avatar autora Pavel Novák | 9.8.2021
Velká spokojenost.
Avatar autora | 5.8.2021
Avatar autora | 29.7.2021
+ Rychlost dodání
+ Dárky zdarma ke každé objednávce
+ Vlastnoručně psané poděkování za zakoupené zboží
+ Možnost platit M-platbou přes kredit v telefonu
- žádná

I Avatar autora Ivana | 24.7.2021
Rychle doručení. Zajisté příjemný kolektiv. Capucino výborné. Všem přeji pěkné léto
A Avatar autora Adéla J. | 22.7.2021
Moc me potěšil rukou napsaný vzkaz a jako dárek capucinko. Jste super!!!!!!! Děkuji a zdravím. A doporučuji.!

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 90

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.