Hodnocení obchodu

5,0 26 hodnocení
Přidat hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.3.2021
+ Rychlé jednání

D Avatar autora Dája | 17.2.2021
Děkuji za rychle vyřízenou objednávku, dárek i ručné psané poděkování. Rozladilo mi ale, že v době objednávání mi naskakovala pošta zdarma a slevový kod, bohužel nic nešlo uplatnit. Přesto jsem si kávu objednala, ale už se nevrátím ,beru to jako klamání.
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 18.2.2021
Dobrý den, děkujeme za zprávu a hodnocení. Poslali jsme Vám ještě email s vysvětlením - bohužel, aktuální slevový kupón je platný pouze na kapsle do kávovarů Nespresso®, proto ho nebylo možné při Vaši objednávce kapslí pro Dolce Gusto® uplatnit. Mrzí nás toto nedorozumění.
TP Avatar autora Tomáš Pavlík | 9.2.2021
K Avatar autora Katka | 5.2.2021
Neuvěřitelné jak rychle byla objednávka vyřízena a doručena. Velmi mě potěšilo ručně psané přání a výborné mlsky (hned jsem je hledala na e-shopu) ke kávě. Bílá čokoláda s karamelem konečně uspokojila manžela, který hudroval po tom, co se nedá sehnat chococino s karamelem. Děkuji a ať se daří
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 5.2.2021
My moc děkujeme, jsme rádi že chutná :) Děkujeme! PS: Sušenky zatím na e-shopu nejsou, ale budou ke konci března. :)
S Avatar autora Simona | 4.2.2021
Velmi mne potěšilo, Jak rychlý obchod je a zároveň bylo velmi milé ručně psaný dopis a sušenky ke kávě :) moc děkuju za rychlé dodání a prozákaznický přístup
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 5.2.2021
Moc děkujeme za reakci, rádi jsme Vás potěšili :)
J Avatar autora Jana | 30.1.2021
Bez problémové rýchlé doručení, super chuť. Dárek k objednávce, super :)
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 5.2.2021
Děkujeme za reakci, máme radost!
Avatar autora | 26.1.2021
M Avatar autora Matěj | 26.1.2021
Spokojenost za 1 čekám na doskladnění irské kávy ale jinak úžasné vzorky překvapily děkuju
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme moc! Zboží již je na cestě, jakmile bude opět skladem, budeme Vás informovat!
AD Avatar autora Andrea Dvořáková | 22.1.2021
Jsem úplně nadšená. Asi vlastní chybou jsem objednala špatné kapsle, které mi paní okamžitě vyměnila, v balíčku vzorečky mlsků a rukou psaný dopísek, který mě fakt potěšil. Už se těším, až naskladní produkty, na které čekám, a okamžitě dělám další objednávku. Osobní přístup, milé jednání, je vidět, že ji na obchůdku záleží. Děkuji!
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
Moc děkujeme, máme radost, zboží již je na cestě, jakmile bude naskladněno, budeme Vás informovat! Děkujeme!
Avatar autora | 18.1.2021
Avatar autora | 18.1.2021
Avatar autora | 17.1.2021
+ Luxusní chuť , okamžité vyřízení objednávky ,tu rychlost jsem vůbec nečekala,jeden den jsem objednala a druhý den dopoledne už mi byla doručena ,super už se těším na další nákup

Avatar autora 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme, máme radost a budeme se těšit na další setkání na e-shopu. Jana za 101CAFFE'.
Avatar autora | 17.1.2021
+ Rychlá reakce

Avatar autora 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme za hodnocení, těší nás to, Jana 101CAFFE'
Avatar autora | 15.1.2021
rychlo vybavena a dorucena objednavka ako pri prvom nakupe. profesionalny a priatelsky pristup. doporucujem :)
E Avatar autora Eva 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme, těšíme se na další objednávku :) Za 101CAFFE' Eva
Avatar autora | 14.1.2021
skvěle chutná :-)
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
To nás moc těší :)
Avatar autora | 11.1.2021
+ osobny a profesionalny pristup
+ rychle dorucenie
+ vyborna komunikacia a ochota
+ velky vyber

Promptne vybavenie objednavky a rychle dorucenie po Prahe zdarma. Vsetko prebehlo hladko a bez problemov, vyborna komunikacia. K objednavka bolo pribalene male prekvapenie, ktore velmi potesilo - velmi netradicny pristup na dnesnu dobu, ale o to viac prijemne :) Mozem iba doporucit!
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme za recenzi, vážíme si toho a máme radost :) Za 101CAFFE' Jana
J Avatar autora jiřina | 11.1.2021
velmi spokojena, doporučuji
E Avatar autora Eva 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
To nás moc těší, děkujeme!
Avatar autora | 9.1.2021
+ Rychlé dodání, příjemné jednání

Je fajn
J Avatar autora Jana 101CAFFE' (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme za recenzi, těší nás to, Za 101CAFFE' Jana.
EP Avatar autora Eva Polívková | 8.1.2021
Milý, rychlý obchod, výborné kafe a čaj
J Avatar autora Jana (Administrátor) 29.1.2021
Máme radost, děkujeme za reakcii!
M Avatar autora Martina | 8.1.2021
Všechno v naprostém pořádku, spokojenost :)
E Avatar autora Eva (Administrátor) 29.1.2021
To nás těší, děkujeme :)!

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 26

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.